Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SVE FUNKCIONIRALO
Povratak na članak

Niko Kovač nije bio u potpunosti zadovoljan utakmicom s Ciprom

- Nepotrebno smo izgubili nekoliko lopti na sredini terena - rekao je izbornik.

Komentari 15

ON
onztwo
00:18 05.09.2014.

Sad mozemo cak da se usudimo protiv Kosova nakon Malte hahah... Te nase glupe i jeftine prijateljske protiv Malte, Malte i opet Malte u zadnje dvije godine samo stete repki. Dobijemo ih 2,3 nula pa sve super, sve je uspjesno..... a kad onda igramo na Europskom ili Svijetskom protiv pravih ekipa svako se cudi kad izgubimo. Trebamo prijateljske protiv Francuske, Spanjolske, Njemacke, Engleske - tako se napreduje a ne protiv Malte.

VL
EA
ex_animo
04:43 05.09.2014.

Jao vidi stručnjaka u komentarima. A protiv koga da su se pripremali za Maltu? Zašto bi igrali protiv jedne Njemačke koja igra nogomet koji nije ni sličan nogometu koji igra Malta. Zašto bi si izabrali teškog protivnika kad za 4 dana igramo važnu utakmicu. Ove utakmice služe da se uigra ekipa, da se isprobaju neke taktičke zamisli i da se isprobaju neki dobri igrači. Također je mali rizik od poraza koji bi demoralizirao ekipu. Dečki su odigrali odličnu utakmicu. U drugom poluvremenu je 6 izmjena razbilo igru, ali zato su tu prijateljske. Ako ste očekivali golijadu neku, onda nemate blage veze o nogometu.

VL
GE
geronimo43
00:25 05.09.2014.

Cipar jaka ekipa. Sto reci!

VL
SO
Somelier
07:52 05.09.2014.

Gledao sam utakmicu do početka drugoga poluvremena a onda mi je već polako bila muka od takove utakmice. Prava momčad nabila bi im u prvome poluvremenu 7 komada ali problem je što Kovać nema momčad. Ima igraće a momčad nema kao što nije imao niti u Brazilu. On toga nije svijestan jer Halilovića bi izbacio odmah nakon drugoga soliranja a ne da čeka da se jadnik sam umori i prestane solirati. Može Halilović biti izvikan ali u stvaranju momčadi mora se biti nemilosrdan.To vrijedi i za druge igraće.

VL
DU
Deleted user
23:30 04.09.2014.

Bravo Hrvatska samo hrabro naprijed za nas navijače. I naravno za ove koji joj žele loše da što prije pojedu iznutra.

VL
DI
dinamojavolim1
07:21 05.09.2014.

citam ove komentare i nemogu vjerovat...koda navijate da izgubimo ni ja nisam bas ljubitelj kovaca ali on je trener i to je to pomladio je repku i jucer se vidjelo da cemo i u buducnosti biti jaki

VL
IM
imotadin
15:29 05.09.2014.

Treba biti pozitivan. Hrvatska je pobijedila laganog protivnika u jednoj revijalno utakmici. Cilj je bio uvesti neke nove igrače da se vidi što znaju i umiju. Kramarić i Halilović prikazali su dobru igru i Hrvatska je pobijedila . Šo još hoćete?

VL
CA
caricazg
07:00 05.09.2014.

pa koga vi zaj... čitam na portalu jutarnjeg da je Niko Kovač zadovoljan.....zaj.. sve nas zajedno pa i sami sebe najviše........

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
08:16 05.09.2014.

revijalna utakmica koja je ocito imalal za cilj promovirati neke nove igrace i po tome je uspjela jer je protivnik bil dovoljno lagan da ti igraci odigraju sasvim solidno. inace dobro je da se uvode novi mladi igraci jer treba podmladjivati reprezentaciju - u svakom slucaju, cini se da je kovac procjenil da nam prije malte ne treba neka posebna priprema i provjera pa se odlucil za ovakvu revijalnu tekmu i predstavil je novu generaciju na koju racuna u nekoj buducnosti…kaj se malte tice, njih bi stvarno nasa standardna akipa trebala dobit zmirecki tak da ovo jucer nije bila losa ideja, nek se klinci polako navikavaju na reprezentativno okruzenje - kak ce im se omogucit da igraju nego ovako, pred neke lagane natjecateljske tekme organizirat prijateljske tekme sa laganim protivnicima da i oni dobiju neku minutazu i steknu malo samopouzdanja, jer objektivno niti jednog se jos ne moze gurnut u vatru na nekoj natjecateljskoj tekmi protiv ozbiljnijeg protivnika, ali treba ih polako pripremat i uz put gradit malo optimizma oko repke...

VL
SP
spaceandtime
00:41 05.09.2014.

Nogomet bi trebalo marginalizirat i stavit na amatersku razinu. Svi ostali sportovi bi tada, slijedom financijske raspodjele, konkurirali svjetskom vrhu bez obzira što smo brojčano kao nacija hendikepirani. Jako smo talentirani ali poprilično smo zatucano i nepotrebno vjerni nogometnoj lopti. Nacija bi imala više energije koja se uzalud rasipa na nogomet, a talentirani i PRAVI sportaši više šansi ostvariti svoje sportske ciljeve u SVIM drugim sportovima. Korist bi bila višestruka, više medalja, više veselja i ponosa, više pozitivne promidžbe Hrvatske... na žalost samo sanjam...

VL
LA
LacoLaco
03:44 05.09.2014.

Kovac nije bas zadovoljan, a cini mi se da velika vecina ljubitelja Hrvatske reprezentacija nije uopce zadovoljena njegovim vodjenjem. Ima vremena i treba dovest PRAVOG STRUCNJAKA, ili nam se lose pise. Dosta je eksperimenata s trenerima za ovako talentirane igrace i lose uspjehe od Francuske. Imamo potencijal, ali na trenerskoj poziciji su sami neuki i koji "peku zanat" na necemu gdje treba pravi iskusni trener i prekaljeni stucnjak, a ne diletanti.

VL
SA
sayeretmatkal
09:40 05.09.2014.

VRIJEME JE ZA NEUTRALNOG STRANCA!!! jos ak nema problem ega kao kovac....tim bolje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.