Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wolfsburg opasno nastradao

Niko Kovač dugo će se sjećati večerašnje utakmice, Borussia ga je teško ponizila

GER, 1.FBL, Bundesliga, Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg
Foto: nordphoto GmbH / Teresa Kroeger
1/2
Autori: Vecernji.hr, hina
07.05.2023.
u 19:45

Tri kola prije kraja prvenstva Bayern vodi sa 65 bodova, Borussija ima bod manje, a treći je RB Leipzig sa 57 bodova. Wolfsburg je sedmi sa 46 bodova.

U posljednjem susretu 31. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund je deklasirala Wolfsburg, kojeg vodi Niko Kovač, sa 6-0 približivši se vodećem Bayernu na bod zaostatka. Pobjeda domaćina je mogla biti i uvjerljivija, no Karim Adeyemi u 65. minuti nije realizirao kazneni udarac.

Borussija je pobjedu praktički osigurala već u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodila sa 3-0 golovima Karima Adeyemija (15), Sebastiena Hallera (29) i Donyella Malena (37). U drugom dijelu domaćin je zabio još tri gola, a strijelci su bili Jude Bellingham (54, 86) i Adeyemi (59). Odličnu predstavu pružio je i Julian Brandt s tri asistencije.

>> POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE

Hrvatski nogometaš Bartol Franjić nije konkurirao za gostujujući sastav zbog ozljede. Tri kola prije kraja prvenstva Bayern vodi sa 65 bodova, Borussija ima bod manje, a treći je RB Leipzig sa 57 bodova. Wolfsburg je sedmi sa 46 bodova.

 

 

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
22:52 07.05.2023.

Nije čovjek.Od onoga dana kada je zbog ulizivanja Mamiću išao sramotno poniziti Eduarda ne postoji kao čovjek.To je bilo ogavniji čak i od one reklame za Sanadera. Patuljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije