Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska Premijerna liga

Nikici Jelaviću 90 minuta u domaćem posrtaju Rangersa

'Inverness Caledonian Thistle\'s Roman Golobart (L) and Ross Tokely challenge Rangers\' Nikica Jelavic (R) during their Scottish Premier League soccer match at Ibrox Stadium, Glasgow, Scotland, Decemb
'RUSSELL CHEYNE'
21.01.2012.
u 18:03

Razlika na vrhu između Glasgow Rangersa i Celtica sad je porasla na velika četiri boda.

U 24. kolu škotske Premijerne lige, Glasgow Rangersi su na domaćem terenu odigrali samo 1:1 s Aberdeenom te se razlika između njih i glavnih rivala Celtica povećala na sad već velika četiri boda budući da su zeleno-bijeli utakmicu sa St. Mirrenom riješili u svoju korist (2:0).

U novom posrtaju Rangersa, hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić igrao je 90 minuta, pokušavao, bio u nekim šansama, ali nije pronašao put do protivničke mreže.

Komentara 1

Avatar flame
flame
18:56 21.01.2012.

Go, Celtic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije