Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKE PREMIER CUP

Hajdukova budućnost u Zagrebu uvjerljivo 'razbila' Dinamo

Hajduk
Tino Juric/PIXSELL (Ilustracija)
11.04.2015.
u 12:20

Bijeli su slavili sa 3:0 i time potvrdili kandidaturu da odu do kraja i kvalificiraju se na europski Nike Premier Cup

Mlade nade splitskog Hajduka uspješno su otvorile završnicu Nike Premier Cupa koja se ovoga vikenda igra na terenima u Zagrebellu. Splićani su u prvoj utakmici turnira sa 3:0 svladali Dinamo te time potvrdili kandidaturu za odlazak do samoga kraja.

U Zagrebellu su momčadi podijeljene u dvije skupine; u skupini A nalaze se Hajduk, Dinamo i Osijek, dok skupinu B čine Zagreb, Rijeka i Varaždin. Finalna utakmica i dvoboj za treće mjesto na rasporedu su sutra.

Diljem Hrvatske još je u ožujku odigrana završnia na regionalnim izdanjima Nike Premier Cupa, a sada će se ovih šest momčadi preko državne razine pokušati plasirati na europski Nike Premier Cup koji će se od 7. do 11. svibnja održati u Danskoj. Sama završnica ovog natjecanja smatra se i neslužbenim svjetskim prvenstvom za igrače do 15 godina.

Dinamo je ovu vrijednu titulu osvojio 2013. godine kada je generacija 1998. godišta u velikom finalu na legendardnom Old Traffordu svladala Milan. Trener te momčadi bio je Krešimir Gojun.

>> Dinamovi kadeti pobijedili Milan i osvojili najjači turnir na svijetu!

Komentara 9

Avatar usainbolt
usainbolt
14:31 11.04.2015.

Šteta da Hajduk ima tako nesposobno vodstvo, al šta očekivati od kluba u kojem jedan Goran Vučević jedne godine trener, druge sportski direktor, treće voditelj omladinskog pogona, još fali mu da bude čistačica i predsjednik kluba.

LO
lojtra1
13:01 11.04.2015.

Baš lijepo da se Hajduk u budućnosti kani vratiti nogometu.

MO
mojazemlja
22:11 11.04.2015.

Kad Dinamovci izgube utakmicu(ovaj uzrast) u ovom natjecanju ,onda je to Nike Premier cup.Kad su ga lani osvojili,onda je to svjetsko prvenstvo.Bravo novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije