Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alternativni put

Nije uspio u Realu pa je oženio 18 godina stariju bogatašicu: Otac mu je htio platiti da prekinu!

Bivši nogometaš Real Madrida
Foto: Screenshot Instagram
26.06.2023.
u 09:18

Sa svojom odabranicom sada živi u Dubaiju, a iz njegovih objava putem društvenih mreža može se vidjeti da vode luksuzan život kakav nije uspio zaraditi nogometom usprkos svome talentu za koji su Španjolci očekivali da će ga dovesti do zvjezdanog statusa u Primeri.

Bivši igrač Real Madrida i nekadašnja velika nada španjolske prijestolnice Sergio Carrallo živi kao bogataš. Nije to ostvario svojom igrom, već brakom s 18 godina starijom Caroline Stanbury. Realu se pridružio 2012. godine, a u Španjolskoj su smatrali da bi mogao postati velika zvijezda. Međutim, nije dugo ostao u trećoj momčadi madridskog kluba prije no što je napustio nogomet.

Njegova je supruga dio bogate britanske obitelji, a prije veze s bivšim nogometašem, bila je 15 godina u braku s turskim trgovcem Cemom Habibom s kojim ima troje djece. Na otoku je poznata kao glumica i javna ličnost koja se pojavljivala u raznim serijama u gostujućim ulogama.

Upoznali su se dok je Carrallo studirao u SAD-u, od kada su postali nerazdvojni, kako navodi sam bivši nogometaš za Mundo Deportivo. "Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer", kazao je Carrallo.

VEZANI ČLANCI:

Sa svojom odabranicom sada živi u Dubaiju, a iz njegovih objava putem društvenih mreža može se vidjeti da vode luksuzan život kakav nije uspio zaraditi nogometom usprkos svome talentu. Par se vjenčao 2021. godine, a na njihovim profilima svo vrijeme pojavljuju se nove slike luksuznih automobila i egzotičnih destinacija.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Komentara 3

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
16:25 26.06.2023.

Inteligentni dečko.

ZV
Zvrk
12:28 26.06.2023.

Sad ima 2 mame.

DM
drazen.muhvic
14:40 26.06.2023.

Najbitnije da je tata zadovoljan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije