Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA POPULARNOST
Povratak na članak

Nije ni bio kandidat, a dobio je milijun glasova na izborima

Salah je iznimno popularan u svojoj zemlji, pa ne čudi da bi ljudi rado vidjeli i kao predsjednika, no ovog puta poslužio je samo kao 'oružje' nezadovoljnika protiv političara.

Komentari 3

DU
Deleted user
14:53 31.03.2018.

Jako posten i iznad svega socijalno osvjesten decko. Zelim mu svako dobro. Steta da je otisao iz Bazela, alli....

VL
GR
greenstick
15:13 31.03.2018.

Steta da u Hr nema tako osvjestenih igraca.... nase zvijezde (poneki) nekom klubu poklone nekoliko lopti ili dresova (mnogi ni to) i odmah u medijima postaju veliki dobrotvori! Na zalost zaboravljaju da su poceli i potekli iz tih malih klubova koji muku muce sa prezivljavanjem, a oni spavaju na milijunima, naravnu eura.

VL
HD
HDZznaseLGBT
17:56 31.03.2018.

I naši su dobrotvori, pomažu jadnim osumnjičenicima u sudskim procesima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.