Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Ćurković
Povratak na članak

Nije mi jasno da u 1187 utakmica nisam dobio ni žuti karton

Ćurković je legendarni vratar Veleža, Partizana, Saint-Etiennea i reprezentacije Jugoslavije.

Komentari 18

DU
Deleted user
15:29 17.08.2017.

Da nema novinara Večernjeg, mi ne bi znali što se dešava u regionu, što rade bivše legende partizana, zezde, jugoslavije.Evo ja ovim putem javno kandidiram Večernjak za top novine regiona.Čestitam.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
15:10 17.08.2017.

Nema komentara patoloskih mrzitelja Hercegovine i Hercegovaca!? Ta bolesna bagra se javi samo kad neki Hercegovac nesto ukrade ili pocini neki drugi kriminal.

VL
Avatar debela koli
debela koli
14:51 17.08.2017.

Ivica? Na kraju će biti Hrvoje Ćurković.

VL
DU
Deleted user
08:54 18.08.2017.

Seljoberi pročitajte članak, pa valjda možete zadržati koncentraciju na tri minute

VL
DU
Deleted user
01:54 18.08.2017.

Besmislena je Čurkovićeva priča o kartonima. On je počeo igrat profesionalno sa 17 godina, znači 1961. Kažnjavanje kartonima je započelo sredinom sedamdesetih, dakle poslije 70% njegovih odigranih utakmica.

VL
BI
Bilstein
10:00 19.08.2017.

sto balavci pametuju i traze dlaku u jajetu. on je svoj zivot casno i posteno prozivio i niko mu ne moze pera odbiti. a vama ce vrhunac biti citav dan proveden na tastaturi i u pauzi popusiti jedan joint.

VL
DH
dalibor.hren
10:23 18.08.2017.

Kad je on branio još nije niti bilo kartona! Inače, sjećam se jedne "sportske" geste "legendarnog Ivice i Marice Ćurković": Bio je kapetan St. Etiennea i primio gol, čist ko suza. No veliki "sportista" je tvrdio (iako ga je snimka demantirala) da fudbal nije prešao crtu i iz protesta je vratio "kapitensku traku"!? Toliko o sportskom ponašanju legende...

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
15:00 17.08.2017.

Ivica Ćurković je nogometna legenda, rođenibosanac hrvatskog porijekla koji 100% nemre biti pravi hrvat jer je poštovani hrvat i pametan hrvat. Na kraju krajeva da je pravi hrvat ne bi on postao predsjednik tako slavnog sportskog drštva jkao Partizan koji je uvijek bio okosnica bratstva i jedinstva i nezaboravne Jugoslavije.

VL
MI
mihaljevac
15:30 17.08.2017.

Ljigavi hercegovac u srpskom pakovanju...ali jednako smrdi kao i domaće pakiranje

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
16:15 17.08.2017.

Da_bre, ne sramoti se! Tuđman je uvijek s poštovanjem govorio o Srbima, ali je njegov problem bila patološka opsjednutost Banovinom Hrvatskom. Još šezdesetih godina prošloga stoljeća sanjao je o tomu, ali ga je Bakarić opomenuo da se spusti na zemljuu i morao je čekati do 1990. kada je s Miloševićem pokušao podijeliti BiH, tj. "humano preseliti " stanovništvo". Za Oluje otvorio je Srbima koridor i mogli su se povući bez krvoprolića. Iako su ih naši imali na nišanu, a nedavno je to potvrdio i tadašnji Tanjugov dopisnik iz Knina, pustili su ih da odu prema BiH i Srbiji. (Kad su Hrvati u Lici uzeli vrh Mali Alan kod Gračaca i prevoj Ljubovo kod Korenice, sve je bilo gotovo i tada se već naša vojska povlačila. Hrvati namerno nisu blokirali jedan put koji vodi od Knina prema Srbu, nisu ni metak opalili. Sve po dogovoru, ne postoji drugi način da to tako mirno prođe. Mogli su da, posle zauzeća Alana, ušetaju u Gračac i preseku put od Knina prema Srbu na Otriću, ali to nisu učinili. A krajiška vojska par dana pre toga pravi put prema Martin Brodu, proširuju, nasipaju, Hrvati presecaju i mogu da ušetaju ali neće, i narod to vidi i beži. Tu nas je dočekalo svitanje u šumici”, ispričao je Lukač za „Global Serbia“.)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.