Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO MLINARIĆ:

Nije me Brozović nimalo iznenadio, igrao je bez kompleksa

Marcelo Brozović
Foto: Inter
10.02.2015.
u 12:00

Marcelo je presretan, sve mu se posložilo u Interu, a odigrao je odličnu utakmicu, svi ga hvale.

U subotu navečer u malom mjestu Okuje iza Velike Gorice feštalo se. Obitelj Brozović je za svoje prijatelje, obitelj i sumještane organizirala feštu u vatrogasnom domu. Jer, ipak im je sin potpisao za Inter, odigrao je već protiv Napolija solidnu partiju, čekala se nedjelja da odigrao i protiv Palerama. I dok je Okuje feštalo, Marcelo Brozović bio je u karanteni i čekao taj susret s Palermom. I dočekao je odlično raspoložen, odigrao je vrlo dojmljivu partiju. Kad, na ocjenama škrti novinari Gazzette dello sport nekome daju ocjenu 7.5, onda je taj očito bio čudesan. K tome, proglašen je i igračem utakmice iako je i dvostruki strijelac Icardi dobio istu ocjenu.

Bolje nego s Napolijem

- Marcelo je presretan, stvarno je odigrao dobru utakmicu. Sve mu se posložilo, i taj transfer, i sve u Interu. Odmah je dobio priliku i iskoristio ju je. Zadovoljan je baš svime - javio je iz Italije Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić.

Jedan od najboljih veznih igrača koje smo ikad imali, veliki Marko Mlinarić, nije uopće bio iznenađen predstavom Brozovića u dresu Intera.

- Kaj bi me iznenadio, pa znamo da Brozović može i da zna! Protiv Palerma je odigrao jako dobro, svidjelo mi se što je igrao bez imalo kompleksa - kazao je Mlinarić o tom Brozovićevu izdanju u 3:0 pobjedi milanskom kluba na San Siru protiv vrlo nezgodnog Palerma.

Tko zna kako bi na kraju sve završilo da su gosti iskoristili pokoju svoju priliku, da, primjerice lopta Mate Jajala nije pogodila vratnicu nego mrežu. Uzgred, Jajalo je u Gazzetti proglašen najgorim igrače utakmice s ocjenom 4.5.

- Sad je Brozović odigrao puno bolje nego protiv Napolija, u toj svojoj prvoj utakmici bilo je grešaka kod njega - dometnuo je Mlinarić. Iako je još više grešaka bilo u cijeloj momčadi Intera. No, sad su se izvukli, nakon tri uzastopna poraza. Šteta što je Brozović istisnuo Matea Kovačića koji je u nedjelju navečer od Mancinija dobio samo 'mrvice' minutaže.

Kova i Broz mogu skupa

- Žao mi je što Kova sad ne igra, možda ima u glavi nekakvih problema, ali ne mogu suditi kad nisam 'unutra'. No, sigurno da bi bilo lijepo kad bi igrali zajedno - zaključio je Mlinarić.

Možda se i to uskoro dogodi, uostalom, Mancini je rekao da mogu igrati zajedno, da su zajedno igrali i u reprezentaciji.

>> Evo čime je Brozović razveselio Mancinija: 'Oduševljen sam!'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije