Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predomislio se

Nick Kyrgios ne voli Roland Garros, ali će mu se ipak vratiti i to iz pomalo bizarnog razloga

INSTAGRAM / NICK KYRGIOS
INSTAGRAM / NICK KYRGIOS
13.12.2022.
u 10:15

Uzet ću nešto novca u Parizu. Igrao sam dobro na zemlji, pobijedio sam Federera i Wawrinku, igrao finale u Estorilu 2015., iako obično taj dio sezone provedem kod kuće. Ipak, ona nije vidjela Pariz, pa zašto da ne odem, u svom je stilu kazao Kyrgios

Uz ostale kontroverze koje ga prate, australski tenisač Nick Kyrgios (27) ne voli zemljanu podlogu i ne libi se javno govoriti o tome. Odavno već izbjegava turnire na toj podlozi, pa time i Roland Garros na kojem je posljednji put nastupio 2017. godine. Poznata je njegova izjava kako je u pitanju "najgori Grand Slam turnir" i kako ga treba izbaciti iz kalendara.

No, sad će se Kyrgios, sljedeće godine, ipak vratiti u Bulonjsku šumu i to iz pomalo bizarnog razloga. Njegova djevojka, zgodna influencerica  Costeen Hatzi, nikad nije bila u Parizu i poželjela ga je vidjeti.

- Uzet ću nešto novca u Parizu. Igrao sam dobro na zemlji, pobijedio sam Federera i Wawrinku, igrao finale u Estorilu 2015., iako obično taj dio sezone provedem kod kuće. Inače bih čak osam mjeseci bio na putovanjima, a to mi je previše. Ipak, ona nije vidjela Pariz, pa zašto da ne odemo - u svom stilu je rekao Kyrgios, koji u Roland Garrosu nikad nije otišao dalje od trećeg kola (posljednji put, 2017., ispao je u drugom kolu od Kevina Andersona).

No, ostao je pri stavu da u godini ima previše turnira na zemlji.

- Uistinu je previše turnira na zemlji, stalno to ponavljam. Imate igrače u Top 100 koje čak i ne poznajem jer oni igraju samo na zemlji, što je sasvim blesavo - dodao je Australac grčko-malezijskih korijena.

A nije razmišljao o tome da može biti i obrnuto: da možda ima igrača koji igraju samo na tvrdim podlogama, koje ovi drugi ne poznaju...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije