Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE KOD KUĆE

Nick Kyrgios će prvi put propustiti Laver Cup

SUI, Laver Cup 2019, Genf
EXPA/PIXSELL
02.08.2022.
u 21:06

"Bez Laver Cupa za mene ove godine", napisao je 27-godišnji Australac u objavi na Instagramu.

Ovogodišnji finalist Wimbledona australski tenisač Nick Kyrgios odlučio je da neće zaigrati za reprezentaciju "ostatka svijeta" protiv Europljana na petom izdanju Laver Cupa, koje će biti održano od 23. do 25. rujna u londonskoj O2 Areni.

"Bez Laver Cupa za mene ove godine", napisao je 27-godišnji Australac u objavi na Instagramu.

"Moram ostati kod kuće, posvetiti se obitelji i prekrasnoj djevojci", dodao je Kyrgios koji je bio u sastavu "ostatka svijeta" na sva četiri dosadašnja izdanja i svaki put se našao na gubitničkoj strani.

Europljani su posebno uvjerljivi bili prošle godine u Bostonu, kad su slavili sa 14-1, a ove godine bi europski izbornik Bjorn Borg po prvi put u svom sastavu trebao imati sve članove "Velike četvorke", Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Rogera Federera i Andyja Murrayja. 

Njegov suparnik John McEnroe je u utorak nominirao Amerikanca Jacka Socka, a već ranije je u sastav uvrstio Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea, Amerikanca Taylora Fritza i Argentinca Diega Schwartzmana.

Oba izbornika imaju pravo nominirati još dvojicu igrača.

Svakog od tri dana na rasporedu su tri pojedinačna i jedan meč parova. Pobjede prvog dana donose po jedan bod, drugog dana dva, a trećeg tri boda. Prva reprezentacija koja sakupi najmanje 13 bodova osvaja Laver Cup.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije