Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez kamera

Ni uzvrat finala hrvatskoga kupa neće biti na televiziji

Dinamo (1)
Davor Javorović / Pixsell
07.05.2012.
u 20:00

HRT nije ni pregovarao jer u svom proračunu nema novca za finale

Na žalost, ni uzvratna utakmica finala našeg nogometnog kupa između Dinama i Osijeka neće biti na televizijskim ekranima.

HRT nije ni pregovarao jer u svom proračunu nema novca za finale, a ostale televizije u pregovorima nisu stigle do kraja jer im je bilo preskupo. Tako Hrvatska ostaje zacijelo jedina zemlja koja ne prenosi finale svog kupa.

Javna je televizija u posljednjih tjedan-dva osim nedjeljnog finala rukometnog kupa iz Poreča, prenosila dvije dubrovačke utakmice finala prvenstva Jug - Primorje, ragbijašku utakmicu Hrvatska - Litva...

Ključne riječi

Komentara 23

LU
Luminarc
20:28 07.05.2012.

E mene bi sad bas zanimalo koliko HRT trenutno mjesecno ima prihoda, koliko od toga dolazi od pretplata, i kako je taj proracun podijeljen, tj. na sto se i koliko trosi - su ti podaci dostupni javnosti? Mislim, kad ih javnost vec financira...I onda bi oni pokrenuli jos dva programa, kak to misle popunit kad ni na ova dva kakti nema love za osnovne stvari.

Avatar Bekrija
Bekrija
20:32 07.05.2012.

Dobra strana ove odluke je ta što će možda natjerat navijače da dignu guzu i odšetaju se do Maksimira i gledaju tekmu uživo. Znam nije LP, nema Ronalda, nema glamura, nema krova, radni dan, neatraktiavan protivnik, one fore tko još prati hrvatski kup ali je i finale kupa, karta bagatela, prva utakmica 0:0, trener Čačić, neizvjesnost zajamčena :):):)

ED
europski dinamo
22:33 07.05.2012.

ivomati Kaj te muči? Hajduk konačno pobjedio odmah te pere euforija.Bude vam Lokomotiva(Dinamo C)opet očitala lekciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije