Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati na tribinama

Ni slomljena ruka ga nije spriječila da podrži vatrene, na tribinama i Antonio Plazibat

Rotterdam: Poznati u svečanoj loži uoči susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
18.06.2023.
u 21:14

Bez obzira na slomljenu podlakticu, pobijeđen sam pošteno i nemojte me žaliti. Meni je žao jedino što sam ljude razočarao jer sam imao cijelu Hrvatsku iza sebe i priliku da dokažem da sam ja taj a to nisam dokazao, zborio je Plazibat

Baš kao što je to kazao još u ringu i na presici se najbolji hrvatski kikboksač Antonio Plazibat ispričavao za svoju slabiju predstavu protiv Tariqa Osara i ne pokušavajući se pri tome vaditi na slomljenu podlakticu. Niti je u tome tražio razlog nokauta kojeg je doživio u petoj rundi.

>> UTAKMICU PRATITE OVDJE

Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, da to izbacim iz sebe. Možda me nađete kako bauljam roterdamskim ulicama, rekao je Antonio Plazibat u subotu nakon poraza od Tariqa Osara u borbi za privremeni pojas teške kategorije u Gloryju.

Foto: Tomislav Dasović

Što je obećao to je i ispunio te je stigao na utakmicu u društvu drugih poznatih u VIP loži. Podsjetimo, delegacija HNS-a jučer s Marijem Mandžukićem također gledala i navijala za Plazibata. Hrvatski je borac za polufinale unajmio zrakoplov s porukom podrške vatrenima.

Ključne riječi

Komentara 1

BI
billynik
21:34 18.06.2023.

Plazibat je bar iskren pa priznaje da je bio lošiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije