Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE LIGE PRVAKA
Povratak na članak

Hrvatska je samo jedna od četiri zemlje koja ima igrače u oba kluba

Dok će Lovren loviti svoj prvi europski naslov, Kovačić ima šanse osvojiti treći, a Modrić već četvrti!

Komentari 7

NE
neradoholicar
13:45 26.05.2018.

Da su slucajno neki od ovih igraca igrali u hajduku, naslovnice bi tjednima vristale o tome kako su to bivsi igraci hajduka. Ovako pak, jedva da su se sjetili nakon cetiri godine eto spomenuti da Dinamo ima neke veze s njima (ne daj boze da stave to u naslov teksta). Ali dobro je, proslih godina ni to nismo mogli procitati, niti u tekstovima, a kamoli na naslovnicama, pa cak ni u specijaliziranim emisijama na tv gdje bi se finale analiziralo do najsitnijih detalja, nikad nitko nije naglasio da se radi o dinamovcima. Mozda se tek nekome omaklo usput. Svaka cast autoru ovog teksta koji se lijepo potrudio umanjiti vezu tih igraca sa dinamom. Vjesto je izbjegao Dinamo u naslovu, a dojam je da ga ni u tekstu najradije ne bi spominjao, ali eto morao je tu i tamo. Ali smislio je kako da i tu umanji dinamovu vezu, tako sto je Hajduk boldao, a dinamo ne :).. Tako da netko tko prati povrsno nogomet (vecina citatelja) bi letimicnim citanjem clanka zakljucio da su sva trojica ponikli iz hajduka, i da je ovo jos jedan podvig splitskog kluba.. :)

VL
KR
krkinjos
13:58 26.05.2018.

ledinski i flak...uvijek isti seronje

VL
MA
Majur
13:57 26.05.2018.

Sva trojica su zbog upornosti,talenta i rada u vrhu svjetskog nogometa..Dečki ne igraju u Realu i Liverpool-u zbog ujaka,strica,susjeda ili stranačke iskaznice...da smo na drugim poljima takvi gdje bi nam bio kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.