Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK IDE DO KRAJA

Ni krv nije mogla zaustaviti Olića

Ivica Olić
Reuters
28.04.2010.
u 10:10

Iz potiljka mu je krvarilo, ali ni to nije uspjelo zaustaviti Ivicu Olića da krene na centaršut Philippa Lahma i glavom prevari Huga Llorisa za velikih 3:0.

- Nisam želio ići van jer sam imao osjećaj da mogu zabiti još neki pogodak - rekao je u raspravi nakon utakmice Ivica Olić liječnicima Bayerna.

Na Allianz Arenu stigao je besplatno iz HSV-a na početku sezone i već u prvom kolu Bundeslige pogodio je prvi put za Bavarce. Suigrače je osvojio svojom predanošću.

- On je nogometna luda. Daje sve od sebe. Odličan je radnik i za njega nema izgubljene lopte - rekao je Lahm.

- Danas je moj najsretniji dan - kratak je zakjučak Ivice Olića na službenim Bayernovim stranicama.

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:56 28.04.2010.

A,koji mali je to u ajduka,kako ti kazes....hajde reci da te cujemo....Kad netko zasluzuje ,onda se i hvali,a Ola je svakim danom sve bolji...Bar za sad,vidjet cemo kako ce biti u kvalifikacijama za Ep....Jest dat cu ti za pravo,bilo jeo je i tih koji su ga nazivali,trkacom kokosi,trkacom kravom,muha bez glave sa dvijelijeve noge ...A ,zasto...?? Je u proslosti je jurisao po travnjaku kao mutavko,a da nije postizao golove,malte ne svaku akciju je upropastio....Hajde nebudi zavidan i poraduj se makar malo,ili nemoz jer nije Dalmos,neg Slavonac.!

WE
western01
11:02 28.04.2010.

...e moj mali iz Ajduka treba ti puno rada da postanes OLA LEGENDA...

MI
mitar
10:45 28.04.2010.

Ma kakv on ima jedan mali u ajduka e pari se k\'o barba kaliterna,Citam ove hvalospjeve na njegov racun i sjecam se omalovazavajucih tekstova iz obektivnih sportsko-novinarskih pera kada ste mu govorili da trkaca kokos itd.Jadni ste i vi i ovi po cijem naredjenju pisete bljuvotine o bivsim i sadasnjih igracima Dinama.Iskreno zalim vas,trebate se lijeciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije