Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI TRANSFERI

Ni Klasnić ni Dinamo (zasad) nisu za spoj

24.11.2008.
u 08:44

U četvrtak se nudi utakmica koju čekaju generacije, koja bi mogla “razbiti europsko prokletstvo”, no Zdravko Mamić i zbog svog opstanka u Maksimiru i dugoročnijih ciljeva mora gledati mnogo dalje.

Gotovo u svakoj liniji mora pronaći kvalitetno pojačanje kako bi Dinamo u 2009. bio, kako je i sam Mamić rekao, ozbiljan europski klub. Sjetili smo se Ivana Klasnića, centarfora koji u Nantesu nije profunkcionirao i kojem predsjednik Kita ne bi stvarao velike probleme. Zdravko Mamić čuo je za ideju, ali nije pao u nesvijest od sreće.

– Ne znam, trebalo bi razmisliti. Iako, iskreno, mislim da to nije to.

Zdravko i njegov brak Zoran gledaju u Europi drugog centarfora i još važu.

Ivan Klasnić, koji u posljednje vrijeme nije igrao zbog slabije forme, nije nervozan. Već ima nekoliko ponuda bundesligaških klubova.

– U Nantesu nisam konkretno razgovarao o odlasku. Ali vidjet ćemo tijekom zimske stanke. Nikome ne odgovara da ne igram.

A bi li vas eventualno zanimao dolazak u Dinamo?

– Sad ste me zatekli. Dinamo je veliki klub, ima i priliku igrati na proljeće u Europi. No, razgovarao sam s dečkima koji su se iz inozemstva vratili u Hrvatsku i iskustva baš nisu najbolja.

- Objektivno, ne bih dolazio u hrvatski klupski nogomet. Mislim da još mogu igrati i ovdje, ali i u nekim drugim europskim zemljama i klubovima.

Iako je Klasnić daleko od plavih dvora, njegov bi dolazak bio magnet za publiku. Navijači ga vole, a kada bi bio u formi u kakvoj je bio na Euru, bio bi pojačanje. I ne bi trebalo razmišljati o njegovoj “povijesti bolesti”, jer Ivan se osjeća odlično. A klub i igrač uvijek se mogu dogovoriti i obostrano zaštititi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije