Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB LIGA Partizan je još jednom bio bolji protiv Dalmatinaca

Ni hajdukovci nisu pomogli protiv Partizana

16.12.2008.
u 11:06

Prilično lako su gosti iz Beograda došli do pobjede na Gripama. Domaćini su poveli na samom početku s 2:0 i to im je bilo jedino vodstvo. Glasni navijači, među kojima su bili i igrači Hajduka s trenerom Mišom, nisu pomogli žutima, razlika u kvaliteti bila je nenadnoknadiva.

Mravi u Železniku do devetog poraza
Zadrani sve prokockali u zadnjoj četvrtini

Split je Partizan posljednji put pobijedio prije više od 11 godina! U prvoj četvrtini žuti su u obrani igrali koncentrirano i agresivno, te su gosti postigli tek 14 poena. Splićani su bili još manje uspješni, pokušavali solo prodorima te s vanjskih pozicija. Šut za tricu nije ih služio, prvu su postigli tek iz devetog pokušaja!

Partizan je u 13. minuti došao do devet razlike, bilo je 12:21. Tada je konačno proradio vanjski šut Splićana, po dvije su trice postigli Batina i Shannon, jednu Brun. Na odmor se otišlo pri rezultatu 31:35.

U sličnom je ritmu započeo i nastavak. Problemi su se za Splićane pojavili sredinom treće četvrtine kada je razigravač Shannon zaradio četvrtu osobnu, u vatru je morao mladi Šarac. Domaći su se ipak približili na samo dva poena zaostatka, rezultat je bio 41:43, publika je živnula. No Partizan je ubacio u višu brzinu, postigao nekoliko laganih poena i došao do prvog dvoznamenkastog vodstva, 42:52.

U posljednjoj četvrtini prednost za goste je rasla, služio ih je napadački skok, a pod košem je dominirao gorostasni, 229 centimetara visoki Vraneš. Splićani su se trudili, ali protiv jakih Beograđana jednostavno nisu mogli.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije