Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukometna groznica

Ni 6500 kuna neće zaustaviti hrvatske navijače

'10.08.2012., Engleska, London - Ljetne Olimpijske igre, rukomet, polufinalna utakmica, Francuska - Hrvatska.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
24.01.2013.
u 22:30

Zasad su popunjena četiri čartera, no ulazak u finale mogao bi povećati broj Hrvata u Barceloni.

Na krilima pobjede hrvatske rukometne reprezentacije nad Francuzima u petak prema Barceloni lete tri aviona puna hrvatskih navijača.

Do srijede, dana kad se igrala odlučujuća utakmica s francuskom reprezentacijom, u putničkim agencijama koje su organizirale čarter-letove primale su se uglavnom rezervacije.

Dan nakon pobjede počele su pljuštati i uplate i novi zahtjevi. I to u tolikoj mjeri da su u agenciji Ban Tours u četvrtak iza podneva odlučili dići i dodatni čarter.

– Zbog velikog interesa odlučili smo se i za drugi avion. S nama će u Barcelonu ukupno nešto više od 300 putnika – kažu u Ban Toursu, gdje je trodnevni avioaranžman s uključenim ulaznicama za dvije preostale utakmice i avionskim pristojbama stajao oko 6500 kuna.

Jedan čarter za Barcelonu napunili su, inače, i putnici agencije Kompas.

U cijeni od oko 4500 kuna bili su let, dva noćenja s doručkom, avionske pristojbe i razgled grada, a polazak je u petak ujutro.

– Za ranije utakmice nije bilo interesa, a za čarter koji kreće u subotu prodajemo zadnja mjesta – oko 13 sati rekli su u agenciji Kompas, gdje spominju i vremena prije krize kad su se za slična sportska događanja punila i po tri, četiri čartera.

>> Želio sam da igramo kao Danska, no mi smo još bolji

>> Tko je poslao poruku i "nabrijao" rukometaše? Ante Gotovina!

>> FOTO Kakva rapsodija kauboja! Hrvatska je razbila Francusku!

>> Tko su Danci koji Hrvatskoj stoje na putu do finala?

Ključne riječi

Komentara 3

PA
"Pandza"
22:59 24.01.2013.

Cure.............dali idete na takmu na kredit.........e to treba vratiti i sa kamatama..........ovako najbolje u toploj sobi uz GEMISTEK nis ne kosta.........ako izgubio? 6 500Kn + poraz ! JOH!

PA
"Pandza"
22:44 24.01.2013.

Nema love..............idemo na takmu koja kosta 6 500 tisuca Kn...........radije bi dao sirotinji a utakmicu gledao preko televizora!!

OB
-obrisani-
23:43 24.01.2013.

Da...svakako....hihihihi....fiskalizacija mi je to omogučila i ovom prilikom se srdačno zahvaljujem svim krpaljima iz državnih uprava,saborskim veleumnicima a naročito poreznoj upravi koju nesebično pomažem da bi oni živjeli u miru i blagostanju jer uvijek neko misli i radi do dugo u noć za njih....pozdrav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije