Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostala bez polufinala

Nezgoda na kvalifikacijama: Amerikanka udarila u preponu i pala

World Athletics Championships
Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS
1/3
24.07.2022.
u 08:45

Polufinale je na rasporedu danas, dva sata prije finala.

Aktualna svjetska prvakinja na 100 metara s preponama Amerikanka Nia Ali ostala je bez plasmana u polufinale SP-a u američkom Eugeneu nakon što je u kvalifikacijama udarila u preponu i pala.

Amerikanka se borila za prvu poziciju s Jamajčankom Britany Anderson kada je udarila u pretposljednju preponu. Pokušala se nekako vratiti u pravi ritam, ali je udarila i u zadnju preponu te pala na stazu.

Athletics - World Athletics Championships - Women's 100 Metres Hurdles - Heats - Hayward Field, Eugene, Oregon, U.S. - July 23, 2022 Nia Ali of the U.S. in action during her heat REUTERS/Lucy Nicholson Photo: LUCY NICHOLSON/REUTERS
Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS

Bez plasmana je ostala i njezina sunarodnjakinja Alaysha Johnson, vlasnica drugog najboljeg rezultata ove sezone, koja je pogriješila na prvoj preponi.

Najbolje vrijeme kvalifikacija imala je Nigerijka Tobi Amusan, 12.40 što je novi afrički rekord.

Polufinale je na rasporedu danas, dva sata prije finala.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije