Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svom stilu

Nezaustavljivi Karlović pobijedio i Tipsarevića te se plasirao u četvrtfinale

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.10.2016.
u 10:55

U četvrtfinalu će Karlović igrati protiv drugog nositelja i osmog tenisača svijeta Francuza Gaela Monfilsa

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale teniskog ATP turnira u Tokiju svladavši sa  7-6(9) 7-6(5)   srpskog tenisača Janka Tipsarevića. 

U izjednačenom meču, koji je trajao sat i 48 minuta, naš je tenisač servirao 24 asa,a Tipsarević pet. Karlović je spasio tri od četiri break lopte i osvojio je 79 posto poena na prvom servisu. Karlović je osvojio 83 od ukupno 163 poena poena u meču, a Tipsarević 80.

Ovo je bio treći međusobni ogled Karlovića, koji je sedmi nositelj na ovom turniru, i Tipsarevića, 173. na ATP ljestvici, i druga pobjeda našeg tenisača. 

U četvrtfinalu će Karlović igrati protiv drugog nositelja i osmog tenisača svijeta Francuza Gaela Monfilsa s kojim je do sada igrao pet puta, a slavio dva puta. Zadnji put su Karlović i Monfils igrali ove godine u Washingtonu gdje je Francuz bio bolji.

Komentara 3

CU
cungalunga
11:07 06.10.2016.

Bravo doktore!!!

DU
Deleted user
11:17 06.10.2016.

Nakon Cilica i Dr. Ivo u četvrtfinalu Tokija; dobro ide nasim reprezentativcima!

BR
brzina
15:57 06.10.2016.

U tim godinama doc u cetvrtfinale bilokojeg turnira je za svaku pohvalu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije