Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Nezapamćen incident: Sucima u Vojvodini usred utakmice prijetili pištoljem!

Sudac
Marko Lukunic/PIXSELL
31.10.2016.
u 21:07

- Osobe su došle do sudačke svlačionice s vanjske strane. Jedna je izvadila pištolj i kuckala u prozor, a drugom rukom pokazivao na njega. Nismo vidjeli identitet s obzirom na to da je prozor zatamnjen - napisao je delegat Vladan Aleksić, prenose srbijanski mediji.

Nezapamćen incident dogodio se Čurugu u utakmici između Hajduka i Sremca u Vojvođanskoj ligi. Nepoznate osobe na poluvremenu utakmice sucima su prijetile pištoljem.

- Osobe su došle do sudačke svlačionice s vanjske strane. Jedna je izvadila pištolj i kuckala u prozor, a drugom rukom pokazivala na njega. Nismo vidjeli identitet s obzirom na to da je prozor zatamnjen - napisao je delegat Vladan Aleksić, prenose srbijanski mediji.

Suvi zbog toga nisu htjeli izaći na teren dok nije došla interventna policija iz Novog Sada. Zbog toga je nastavak utakmice kasnio 25 minuta, a završilo je 2:2.

>> Revolucija u nogometu: Prvi put upotrijebljen – zeleni karton!

Komentara 6

CE
centirion
03:58 01.11.2016.

Opet vijesti iz srbije! Pa koga briga! Ajte molim vas!

Avatar Dork
Dork
02:38 01.11.2016.

Nisu 'vidjeli identitet'? Zar se identet u Srbiji ili u VL može gledati?

DU
Deleted user
21:35 31.10.2016.

Kaj Torcida bila na tekmi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije