Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU
Povratak na članak

Nezadovoljni zbog penala za Dinamo: 'To je vidio samo pomoćni sudac'

- Kamo će igrač s rukom kad mu je lopta upućena s dva metra od njega. Mislim da je ruka bila u prirodnom položaju, hajde da je bila iznad glave, ali što je tu je... - komentirao je Rendulić

Komentari 10

Avatar gordi
gordi
07:51 10.02.2019.

penal čist ko suza ( uz nedosuđeni u prvom poluvremenu) ili je ruka u razini glave prirodni položaj...počelo je pljuvanje prosrpskih novinara po Dinamu i dizanju tenzija između sjevera i juga a na žalost koliko vidim jadne budale se ljepe ko muhe na govno....pogledajte video prije pisanja gluposti

VL
DU
Deleted user
23:28 09.02.2019.

Realno dvije ruke Istre u kaznenom prostoru.Od toga suđena samo jedna.Zaleđe suđeno nepostojeće u vrlo izglednoj situaciji za šampiona.Stvarate priču da nahranite orjunašiju. Dinamo sa pola gasa,rutinirano.

VL
JB
jonny_bravo
08:18 10.02.2019.

Pa najslađe je dobiti utakmicu kad ti sviraju jedanaesterac ono malo pred kraj...milina!

VL
SM
san.martino
07:41 10.02.2019.

Pomocni sudac je na platnom spisku mamica.E jadnici...

VL
GO
gogi1
00:46 10.02.2019.

Zaboravili napisati pred prepunim tribinama....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.