Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI IZ KLUBA

Neymarove ozljede su katastrofalne. Saudijci u vjetar bacili stotine milijuna eura

World Cup - South American Qualifiers - Uruguay v Brazil
Foto: ANDRES CUENCA/REUTERS
1/4
18.10.2023.
u 23:38

Na utakmici protiv Urugvaja Neymaru su oštećeni su ligamenti lijevog koljena, a povrijeđen je i meniskus. Prema prvim informacijama predviđeno vrijeme trajanja oporavka je sedam do devet mjeseci. To znači da je za njega sezona vjerojatno gotova, a za vlasnike Al Hilala da su se odrekli između 150 i 200 milijuna eura

Urugvaj je golovima Darwina Nuneza (42') i Nicolasa de la Cruza (77') sa 2:0 svladao Brazil u kvalifikacijskim utakmicama za svjetsko prvenstvo. Međutim, utakmicu je obilježila ozbiljna ozljeda najboljeg igrača Brazila, Neymara (31) krajem prvog poluvremena.

Nakon kontakta s urugvajskim igračem pao je na pod. Na teren je izašla liječnička ekipa brazilske reprezentacije, a Neymar je travnjak napustio u suzama.

GALERIJA 'Benzemanija' zahvatila Saudijsku Arabiju: Za predstavljanje prodan nevjerojatan broj ulaznica

World Cup - South American Qualifiers - Uruguay v Brazil
1/13

Brazilac se ovoga ljeta preselio iz PSG-a u saudijski Al Hilal. Prema informacijama koje su objavili iz kluba, ozljeda doista je ozbiljna kako je i izgledala u prvom trenutku. Oštećeni su mu ligamenti lijevog koljena, a povrijeđen je i meniskus. To će za Brazilca značiti višemjesčnu pauzu.

VEZANI ČLANCI:

Kako sada stvari stoji oporavak će trajati sedam do devet mjeseci. To ujedino znači i da je za njega gotovo sigurno sezona gotova, a vlasnici saudijskog kluba zasigurno nisu sretni ovakvim ishodom obzirom da će mu za dvije godine morati isplatiti od 300 do 400 milijuna eura.

VIDEO Jedna legenda davno je objesila kopačke o klin, a zarađuje više nego Mbappé, Messi, Ronaldo, Neymar...

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:15 19.10.2023.

Imao sam potpuno istu ozljedu. Izliječio se sam u roku 6 mjeseci a bio sam 15 stariji od Neymara i nisam imao pomoć od nikoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije