Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUVIJEK "PARTIJANER"

Neymar želi igrati u Americi: Sezona im je kraća pa bih imao tri mjeseca godišnjeg

Foto: Reuters
1/3
21.02.2022.
u 18:30

- Igrat ću sve dok mentalno ne budem umoran. Ako moje mentalno zdravlje bude u redu i fizički budem u formi mogao bi igrati još nekoliko godina.

Brazilska nogometna zvijezda Neymar (30) izjavio je da bi volio odigrati barem jednu sezonu u američkoj MLS ligi prije negoli okonča karijeru.

- Volio bih igrati u SAD-u. Volio bih odigrati barem jednu sezonu - kazao je Neymar za Fenomenos podcast.

- Njihova je sezona kraća pa bih imao tri mjeseca godišnjeg odmora - našalio se Brazilac.

Foto: Reuters

Što se tiče toga da se vrati u Brazil, Neymar je rekao da ne zna hoće li više ikad igrati za brazilski klub.

- O tome imam dvojbe - dodao je.

Napomenuo je da ne zna dokle će igrati, ali da će sigurno to biti barem do isteka ugovora sa PSG-om, koji traje do lipnja 2025.

- Šalim se s prijateljima da ću se umiroviti s 32 godine, ali to je samo šala. Ne znam dokle ću igrati. Iskreno, igrat ću sve dok mentalno ne budem umoran. Ako moje mentalno zdravlje bude u redu i fizički budem u formi mogao bi igrati još nekoliko godina. No, mentalno zdravlje mi je najvažnija stvar - izjavio je 30-godišnji Neymar.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije