Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za brazil

Neymar će riskirati karijeru? Spreman na injekciju samo da igra u finalu!

neymar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 08:50

– Nemojmo stvarati iluziju oko nečega što se neće dogoditi. U finalu može biti na klupi, ali na igralištu nikako – kaže, pak, liječnik reprezentacije

Neymar je, čini se, spreman napraviti sve za svoj Brazil. Pa i riskirati zdravlje te karijeru.

Jer, prema vijestima iz Brazila, ako bi domaćin SP-a izborio nastup u finalu, najbolji igrač Selecaoa spreman je primiti injekciju snažnog učinka koja bi ga osposobila za tu utakmicu!

Neymar i njegova obitelj organizirali su u njegovoj kući u Sao Paulu sastanak kojem su nazočili i stručnjaci, Santosov klupski liječnik i Nicola Carniero, brazilski stručnjak za ozljede kralježnice te priopćili senzacionalnu vijest.

Neymar je udaren u treći lumbalni kralježak, koji je idealno mjesto za spomenutu injekciju, a ako bi je zaista i primio, ona bi neutralizirala bolove koje trenutačno trpi i osposobila ga za igru. Naravno, time bi preuzeo golem rizik, posebice kad je poznato da nakon udarca nije osjećao noge, što dovoljno govori o težini ozljede.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ipak, liječnik brazilske reprezentacije Runco naglasio je kako nema šanse da će Neymar zaigrati u finalu.

– Nemojmo stvarati iluziju oko nečega što se neće dogoditi. Neymar ima ozljedu koja zahtijeva mirovanje i oporavak. U finalu može biti na klupi, ali na igralištu nikako – zaključio je Runco.

>>Bilo je strašno, Neymar je u prvom mahu vikao da ne osjeća noge

>>Neymar se u suzama obratio navijačima, pogledajte što je rekao

Komentara 40

Avatar Perica1
Perica1
09:14 07.07.2014.

Neka uzme injekciju za polufinale s švabama jer finala za Brazil neće ni biti.

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
10:28 07.07.2014.

naravno da mu nije ništa. čista gluma i pritisak na suce. Još jučer je bio na mjesec dana strogog mirovanja. ljudi su se plakali cmidzrili, sada već ima šansu za finale.. a onda će još ući i protiv njemačke.

ZL
Zlaja7
09:42 07.07.2014.

Brazilski muljatori! Kao da bi nas zacudilo da zaigra i protiv Njemacke? Ali, nece, jer su bolji bez padavicara. Selektor je presretan sto ga ne mora stavljat u tim! Pa taj nije odigrao ni jednu dobru tekmu za Barsu u cijelom prvenstvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije