Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN PROTIV PANAME

Neymar: Protiv Hrvatske ćemo biti još bolji

Neymar
Foto: ALEX SILVA/DPA/PIXSELL
04.06.2014.
u 10:55

– Navijači su nam nakon samo nekoliko minuta počeli zviždati. Potrebna nam je njihova podrška, a ne kritika. Kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji. Siguran sam da ćemo protiv Hrvatske izgledati još bolje – poručio je Neymar.

Reprezentacija Brazila u prijateljskoj utakmici uoči Svjetskog prvenstva razbila je Panamu s 4:0. No, izborio Luiz Felipe Scolari nije bio sasvim zadovoljan.

Još uvijek me neke stvari brinu, ali ne koliko prije. Nismo dopustili protivniku da nam radi kontre, a tako moramo igrati i dalje. Ova momčad je sposobna zabiti još gol ili dva. Napredovali smo, ali možemo još bolje rekao je Scolari.

Brazil prije utakmice s Hrvatskom ima posljednju provjeru protiv Srbije.

U toj će utakmici igrati ona momčad koja će istrčati protiv Hrvatske najavio je Scolari.

Protiv Paname je sjajnu utakmicu odigrao Neymar.

Navijači su nam nakon samo nekoliko minuta počeli zviždati. Potrebna nam je njihova podrška, a ne kritika. Kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji. Siguran sam da ćemo protiv Hrvatske izgledati još bolje poručio je ofenzivac Barcelone.

>> Modrić: Otkad igram za Hrvatsku, nikad nije bila bolja atmosfera

Komentara 7

KE
kentie
11:40 04.06.2014.

Ma populi croatianem ne zanima jesu li, ili nisu braziljerosi uigrani, smušeni i zaigrani...dao Bog da budu takvi na otvaranju: ukočeni, smušeni, plahi i zbunjeni...nego nas zanima jel Hrvatska uigrana...to je puno važnije, jel..a ne da nas, slično kao u Njemačkoj, zaskoči neki Kaka, i ukaki nam par lakih komada...

KE
kentie
12:06 04.06.2014.

Ako Hrvatska želi otići što dalje, onda će morat odigrat par povijesnih utakmica što nikad nije do sada...ako prođe prvi krug, ne gine joj sraz sa jednim od finalista sa prošlog svjetskog...e tu će stvarno trebat napravit podvig za anale i kanale...

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:22 04.06.2014.

Bumo videl,...to mi bumo videl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije