Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška suigraču

Neymar: Messi je najbolji igrač kojeg sam vidio i branit ću ga do smrti

Neymar
Reuters
26.05.2014.
u 12:54

- Od svoje treće godine sanjam o tome da zaigram na Svjetskom prvenstvu. Odrastao sam gledajući Romarija i Ronalda i san mi je biti na Mundijalu

Lionel Messi imao je turbulentnu sezonu, a kritike na njegov račun bile su brojnije nego ikad prije. Argentinac je ponovno odigrao jednu odličnu sezonu, ali s obzirom na to da nas je godinama naviknuo na izvanredna dostignuća, mnogi su si uzeli za pravo kritizirati njegovu formu. No, njegov suigrač Neymar stao je uz njega.

- Po mom mišljenju, on je najbolji igrač kojeg sam ikad vidio. Nikad u životu nisam vidio nekoga poput njega i branit ću ga do smrti ako treba. On nije naš problem, kao što ga neki pokušavaju predstaviti, on je uvijek rješenje problema, rekao je Neymar.

Brazilac se osvrnuo i na SP koje će se igrati u njegovoj zemlji.

- Od svoje treće godine sanjam o tome da zaigram na Svjetskom prvenstvu. Odrastao sam gledajući Romarija i Ronalda i san mi je biti na Mundijalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije