Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI POTEZ

Pogledajte koji gol Neymar smatra najljepšim u svojoj karijeri

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
12.08.2015.
u 16:45

Brazilac je kao najbolje braniče naveo Mascherana, Piquea, Thiaga Silvu i Sergija Ramosa, kao prvog idola iz djetinjstva ističe Robinha, a kao najljepši gol karijere izabrao je onaj u dresu Santosa protiv Flamenga 2011. godine.

Neymar je zbog problema sa zaušnjacima propustio Uefin superkup u kojem je Barcelona as 5:4 pobijedila Sevillu, ali je zato u razgovoru za Fifu odgovorio na neka zanimljiva pitanja o svojoj bližoj i nešto daljoj karijeri, ali i stvarima malo izvan nogometnih travnjaka.

Brazilac je kao najbolje braniče naveo Mascherana, Piquea, Thiaga Silvu i Sergija Ramosa, kao prvog idola iz djetinjstva ističe Robinha, Romarija i Ronalda, a kao najljepši gol karijere izabrao je onaj u dresu Santosa protiv Flamenga 2011. godine. Uistinu je riječ o majstorskom potezu kojim se potvrdio kao igrač sjajne budućnosti.

Gansa, koji je trebao biti velika nogometna zvijezda, ali se pogubio "po putu", kao i Danija Alvesa, smatra najboljim prijateljima među nogometašima.

Naravno, nije propustio obećati navijačima Barcelone i Brazila da će dati sve od sebe da obje momčadi ostvare najbolje moguće rezultate. A jedan je već stigao, iako njega nije bilo kako bi dao doprinos.

Pobjedom od 5:4 u produžecima Barcelona je protiv Seville osvojila europski Superkup i to im je ove godine već četvrti trofej, a imat će prilike osvojiti još dva – domaći Superkup i Interkontinentalni kup.

>> Svi misle da je lako igrati s Messijem, Neymarom i Suarezom, ali nije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije