Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znači, ide u Barcu

Neymar: Igranje s Messijem bilo bi ispunjenje mojih snova

'FC Barcelona forward Lionel Messi (R) fights for the ball with Santos FC forward Neymar (L) during the Club World Cup football final match in Yokohama on December 18, 2011. Barcelona beat Santos by 4
'TOSHIFUMI KITAMURA'
02.11.2012.
u 16:46

– Ma samo da treniram s njim bi me usrećilo – istaknuo je talentirani brazilski nogometaš

Iako je već više puta opovrgnuto da je njegov prelazak iz Santosa u Barcelonu gotova stvar, tu i tamo Neymar sam dolije ulje na vatru.

– Igranje pored Messija bilo bi ispunjenje sna. Ma samo da treniram s njim bi me usrećilo – poručio je talentirani brazilski nogometaš kojega se stalno povezuje s Barcelonom.

Ima Neymar i svoje kandidate za Zlatnu loptu – Iniestu, Cristiana Ronalda i Messija, ali...

– Za mene su Iniesta, Cristiano i Messi bolji od ostalih. Ali Messi je najbolji. Nitko ne može ono što on može – zaključuje igrač kojega je sam Pele proglasio svojim nasljednikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije