Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale SP-a

Neymar i James - početak divnog suparništva

James Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.07.2014.
u 20:17

U Fortalezi sve će oči biti uprte u dva vršnjaka, dva 22-godišnjaka. Ne bez razloga, oba igrača u vrhu su ljestvice strijelaca, Rodriguez s pet golova, Neymar sa četiri

Tko je bolji, Neymar ili Messi, navijači bi mogli bi doznati tek u finalu Svjetskog prvenstva, ako do tamo stignu Brazil i Argentina. Taj obračun u finalu SP-a nogometni svijet još nikad nije doživio. Vodile su se samo virtualne rasprave i uspoređivali najbolji, Pele i Maradona.

No, i prije obračuna "carioca" i "gauča", ovo sjajno Svjetskog prvenstvo ponudilo je neočekivani i veliki dvoboj. Neymarovom Brazilu rukavicu "baca" Rodriguezova Kolumbija. Igrač kojeg su otkrili pronicljivi Portovi skauti i  doveli ga za šest i pol milijuna iz argentinskog Banfielda, da bi ga prošle godine za peterostruko veći iznos prodali u Monaco, prometnuo se u prvu zvijezdu Mundijala. Koliko će sjati, ovisit će o rezultatu Kolumbije koja nikad nije bila u četvrtfinalu, nikad do ove godine.  James je redefinirao značaj svog imena na sportskoj mapi svijeta, sada to više nije samo košarkaš LeBron James. I "kralj James" oduševljen je igrama kolumbijskog Jamesa koji je postao meta najvećih svjetskih klubova, prije svih madridskog Reala. 

U Fortalezi sve će oči biti uprte u dva vršnjaka, dva 22-godišnjaka. Ne bez razloga, oba igrača u vrhu su ljestvice strijelaca, Rodriguez s pet golova, Neymar sa četiri. Svojim spektakularnim potezima dovukli su reprezentacije tu gdje jesu, u osam najboljih.

Cijeli članak pročitajte na Goal.comu!

>>Kolumbija je jača od Brazila, ali problem je malih nacija što se zadovolje malim uspjesima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije