Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVI' RONALDO:

Neymar će biti nositelj igre, donijet će nam tri boda protiv Hrvatske

Neymar
Reuters (Ilustracija)
08.06.2014.
u 23:55

- Ima tek 22 godine, ali dovoljno je sazrio da bude nositelj igre Brazila - kazao je Ronaldo.

Ronaldo Luís Nazário de Lima ne slaže se s kritikama na Neymarov račun i tvrdi kako će Barcelonina zvijezda obilježiti Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Ima tek 22 godine, ali dovoljno je sazrio da bude nositelj igre Brazila - kazao je Ronaldo.

Zna o čemu priča jer je već sa 17 godina bio dio momčadi Brazila koja je 1994. godine u Sjedinjenim Američkim Državama osvojila naslov prvaka svijeta. Da bi već četiri godine kasnije bio nositelj igre viceprvaka.

- Znam kako se Neymar osjeća no on djeluje vrlo smireno i odlično podnosi pritisak. Stalno napreduje i svi polažemo velike nade u njega - tvrdi Ronaldo.

Hoće li Neymar ponoviti karijeru velikog Ronalda, koji je s 15 pogodaka najbolji strijelac u povijesti prvenstava, vidjet ćemo. No nadamo se da protiv Hrvatske neće pokazati takvu dozu genijalnosti. Ronaldo se, pak, nada da hoće.

- Vjerujem da ćemo protiv Hrvatske pobijediti i otvoriti prvenstvo s tri boda, a nadam se da će Neymar biti ključan faktor u toj pobjedi.

>> Neymar: Protiv Hrvatske ćemo biti još bolji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije