Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mundo Deportivo

Neymar savjetovao Philippeu Coutinhu da ne ide u Barcelonu

Philippe Coutinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.08.2017.
u 10:59

Španjolski dnevnik Mundo Deportivo piše kako je Neymar u razgovoru spomenuo Coutinhu kako mu odlazak u Barcelonu ne bi bio pametan potez koji bi mogao utjecati na karijeru

Barcelona se nakon Neymarova odlaska u PSG okrenula drugom Brazilcu Philippeu Coutinhu koji igra u Liverpoolu. Katalonci su poslali četiri ponude koje su redsi odbili. Posljednja ponuda iznosila je 150 milijuna eura.

U Barci su vrlo zainteresirani za 25-godišnjeg Brazilca kojeg vide kao Neymarovu zamjenu. I Liverpoolov igrač ne skriva želja otići na Nou Camp, ali redsi ga za sada ne žele prodati. Coutinho je propustio utakmice na otvaranju sezone navodno zbog ozljede leđa. Pokazalo se kako ta informacija nije bila točna.

Brazilska reprezentacija okupila se u ponedjeljak uoči kvalifikacijske utakmice za SP, a neizostavan je bio susret Neymara i Philippea Coutinha.

Španjolski dnevnik Mundo Deportivo piše kako je Neymar u razgovoru spomenuo Coutinhu kako mu odlazak u Barcelonu ne bi bio pametan potez koji bi mogao utjecati na karijeru.

Neymar mu je navodno rekao kako bi mu mnogo bolje bilo ostati u Liverpoolu i da ne treba žaliti ostane li na Otoku. U španjolskom dnevniku zaključuju kako je ovim potezom Neymar razljutio Barcine navijače.

Barcelona je nakon prodaje Neymara za 222 milijuna eura dovela Paulinha za 40 i Dembelea za 105 milijuna eura.

Komentara 1

Avatar southman
southman
13:31 29.08.2017.

Barca se pomalo raspada, kao i jedan klub iz HNL-a za kojeg nitko ne navija !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije