Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Nexe u grupnoj fazi EL-a

Našice: Prva četvrtfinalna utakmica SEHA lige, RK Nexe - Veszprem
Dubravka Petric/PIXSELL
28.09.2021.
u 22:22

Našičani su prošli zahvaljujući više postignutih golova u gostima jer su u Danskoj izgubili s 27-33.

Rukometaši Nexea Nisu uspjeli su se plasirati u grupnu fazu EHF Europske lige pobijedivši u uzvratu drugoga pretkola u Našicama danski Bjeringbro/Silkeborg s 32-26 (15-11).

Našičani su prošli zahvaljujući više postignutih golova u gostima jer su u Danskoj izgubili s 27-33.

Nexe je u fantastičnoj predstavi izbacio jaki danski sastav, a Našičani su po prvi puta došli do željenih plus 6 sredinom drugog dijela, da bi pogotkom Tomića u 59. minuti stigli i do 32-25. Danci su dokraja uspjeli samo postići jedan gol, pa će Našičani i dalje gledati europski rukomet.

Kod hrvatskog predstavnika odlični su bili Saša Barišić Jaman s 10 golova, te Halil Jaganjac i Andfraž Velkarh s po pet golova, dok je goste predvodio Mads Andersen s pet pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije