Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATEGNUTI ODNOSI

Nevjerojatno! Zbog politike Arsenal oslabljen u najvažnijoj utakmici sezone

Arsenal
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.05.2019.
u 13:40

Mkhitaryan je odigrao 39 utakmica za u svim natjecanjima ove sezone i zabio je šest golova

 Arsenalov veznjak Henrikh Mkhitaryan neće igrati finale Europske lige protiv Chelsea u Bakuu, objavio je engleski prvoligaš u utorak.

Sudjelovanje armenskog reprezentativca u finalu bilo je upitno zbog spora koje njegova domovina Armenija i Azerbajdžan, gdje se održava finale, vode oko pokrajine Gorski Karabah. 

Arsenal je pokušao zajedno s UEFA-om razraditi sva sigurnosna pitanja vezana za sudjelovanje Mkhitaryana u finalu koje se igra 29. svibnja. 

"Detaljno smo razmotrili sve opcije za Mickija da bude dio momčadi,ali nakon razgovora s Mickijem i njegovom obitelji svi smo se skupa složili  da neće putovati s nama", stoji u priopćenju Arsenala objavljenom na službenim klupskim stranicama. 

"Pisali smo UEFA-i kako bismo izrazili zabrinutost zbog ove situacije. Micki je bio ključan igrač na našem putu do finala tako da je ovo velik gubitak za nas. Također nam je jako žao da će igrač propustiti veliko europsko finale u ovakvim okolnostima s obzirom na to da je to nešto što se događa u karijeri nogometaša."

Mkhitaryan je odigrao 39 utakmica za u svim natjecanjima ove sezone i zabio je šest golova

Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši u galeriji na vrhu teksta

Komentara 1

JU
juma
18:13 21.05.2019.

Licemjeri bez presedana. Masu LGTBQ zastavama, ali kaznjavaju svaku politicku poruku na stadionima. Istodobno daju organizaciju svjetskog prvenstva i velikih natjecanja drzavama koje diskriminiraju homoseksualce i nisu u stanju osigurati da u natjecanju koje organiziraju nema politicke diskriminacije kao u ovom slucaju. Bitno je samo neka je kasica prasica puna do vrha, moralna nacela vec se daju prilagoditi situaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije