Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čemu to, Zlatane?

Nevjerojatno zbog čega je Ibrahimović potpuno izgubio živce

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.12.2014.
u 17:40

– Hvala svima, ali završiti na drugoj poziciji je isto kao da si na posljednjem mjestu. Na ovoj listi ja bih mogao biti prvi, drugi, treći, četvrti i peti, uz dužno poštovanje ostalima

Björn Borg izabran je za najboljeg švedskog sportaša svih vremena, a iza njega je Zlatan Ibrahimović. Taj izbor jako je naljutio nogometaša PSG-a koji je uvjeren da je upravo on morao biti na prvom mjestu.

– Hvala svima, ali završiti na drugoj poziciji je isto kao da si na posljednjem mjestu. Na ovoj listi ja bih mogao biti prvi, drugi, treći, četvrti i peti, uz dužno poštovanje ostalima. Ipak, Borg je dobra osoba i živa legenda – rekao je Ibrahimović.

Inače, Borg je u karijeri osvojio 64 turnira, od čega čak 11 Grand Slam. Bio je i godinama na prvom mjestu ATP ljestvice pa ostaje nejasno zbog čega je Ibrahimović tako burno reagirao. Uz to, Borg je za Zlatana rekao da je veliki brend Švedske i jedan on najvećih igrača svijeta.

>>Ibrahimović odabrao 11 najboljih nogometaša, a sebe proglasio bogom

Komentara 35

DU
Deleted user
17:47 23.12.2014.

Može imati švedsko državljanstvo ali bosanca iz njega ne mogu sakriti.

RI
Ringo
19:07 23.12.2014.

A Stenmark, godinama najbolji skijaš na svijetu? Zaslužuje biti 1. ili najmanje 2. Onda bi Ibrahimović bio u najboljem slučaju 3. Ne znam zašto se buni?

FU
furest
18:02 23.12.2014.

tip daje intreviju u Zagrebu htv novinarki na losem engleskom jer nezna ni svedski a hrvatski ga sram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije