Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA AKVIZICIJA

Nevjerojatno, ali istinito: Bivši hrvatski reprezentativac igrat će za NK Jarun!

08.10.2022.
u 21:25

- Novac mi u ovoj priči nije važan, igrat ću besplatno. Zvali su me neki klubovi iz Prve HNL, no na toj razini jedino Hajduk dolazi u obzir. S obzirom na to da me nisu zvali iz Splita, pa ni iz Solina ili Dugopolja, dolazim u Zagreb - kazao je Filip Bradarić

Javio nam se Grgur Jolić, predsjednik zagrebačkog drugoligaša Jaruna, i potvrdio senzacionalnu vijest. 

- Da, točno je. Danas bi nam se trebao priključiti bivši hrvatski reprezentativac Filip Bradarić. Priča je započela potpuno neočekivano, slučajno smo se sreli, a pošto je on sada bez kluba, ponudili smo mu angažman do zime. Samo mu moram pronaći smještaj u Zagrebu - pričao je Jolić i nastavio: 

- Uostalom, evo vam Filipa na telefon...

S druge strane javio se bivši hrvatski reprezentativac.

- Zvalo me nekoliko klubova iz HNL-a, odbio sam ih jer na toj razini jedino Hajduk dolazi u obzir. No, pošto me nitko nije kontaktirao, ni Solin, ni Dugopolje, vrlo brzo sam se našao s ljudima iz Jaruna. Dečki su normalni i svidjela mi se energija. Ja sam trenutačno bez kluba i ako želim ostati na optimalnoj razini forme moram igrati utakmice. Igrat ću besplatno jer mi u ovoj priči novac nije važan. Ljudi iz Jaruna su mi rekli da na zimu normalno mogu otići bez ikakvih problema. Vidimo se ovih dana u Zagrebu - poručio je Bradarić.

Inače, Filip je trenutačno bez kluba, a zadnji angažman imao je u Saudijskoj Arabiji, u Al Ahliju.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:05 09.10.2022.

Prodaje kukavičje jaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije