Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako mu je uspjelo?

Je li ovo najcool hvatanje na utakmici, a nije čak ni bio u terenu

Guillorme
Foto: YouTube screenshot
1/2
03.03.2017.
u 18:23

Kad je udarač Marlinsa, Adeiny Hechavarria, promašio jednu loptu palica mu je iskliznula iz ruku, a Guillorme ju je hladnokrvno uhvatio jednom rukom.

Novak Luis Guillorme (22), nadareni igrač New York Metsa, priča je dana u američkoj bejzbolskoj ligi (MLB). On je tijekom utakmice s Miami Marlinsima učinio nešto nesvakidašnje oduševivši sve na stadionu.

Kad je udarač Marlinsa, Adeiny Hechavarria, promašio jednu loptu palica mu je iskliznula iz ruku i odletjela prema klupi s igračima Metsa. Uglavnom su se svi razbježali tražeći zaklon, a jedino je Guillorme ostao na mjestu i potom hladnokrvno jednom rukom uhvatio palicu u letu.

Dobio je ovacije te aplauz svih igrača i publike da bi potom, kao da se ništa nije dogodilo, dobacio palicu Hechavarriji.

Američki mediji osim pohvala, naglasili su kako ne čudi njegova atraktivna reakcija jer je jedan od najnadarenijih hvatača lige.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 2

Avatar Ksaver38
Ksaver38
22:09 03.03.2017.

Baseball je najbolja igra na svijetu. Jako mi je žao što ljudi u Hrvatskoj ne razumiju igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije