Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVI USPJESI

Nevjerojatna Hrvatica i dalje niže rekorde, stiže i legendarnog Nadala

Juniorska pobjednica Australian Opena, Petra Marčinko vratila se kući
Davor Puklavec/PIXSELL
19.03.2022.
u 08:18

Naša je 16-godišnjakinja postigla 20. pobjedu u nizu, a aktivirali su se i Mektić i Pavić

Petra Marčinko naizgled je bila u izgubljenoj situaciji, u trećem setu dvoboja s izraelskom kvalifikanticom Nicole Khirin (612. na listi) dva puta izgubila je servis i gubila s 1:4...

No, naša je 16-godišnjakinja još jednom pokazala iznimnu psihičku snagu, preokrenula je meč i pobjedom 7:6 (3), 6:7 (5), 6:4 ušla u polufinale turnira tenisačica u Antalyi (zemlja, 25.000 USD). A za finale će se boriti s Kineskinjom Yafan Wang, 316. igračicom svijeta.

Petri je to jubilarna, 20. pobjeda u nizu (računajući i one juniorske), ove godine već 14. Ona u tome slijedi Rafaela Nadala koji je ušao u četvrtfinale Indian Wellsa 19. ovogodišnjom uzastopnom pobjedom, i to nad nestašnim Nickom Kyrgiosom (7:6 (0), 5:7, 6:4), koji je i ovaj put bio u elementu: divljao je na terenu i bačenim reketom zamalo pogodio skupljača loptica.

Kako su rano ispali u Indian Wellsu, Nikola Mektić i Mate Pavić odlučili su si skratiti vrijeme nastupom na Challengeru u Phoenixu. Pobijedili su Reesea i Verbeeka (3:6, 6:4, 10:4) i ušli u četvrtfinale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije