Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV ČILEA

Nevjerojatan pogodak: Messi prvi put nakon 116 utakmica nije pucao prema golu

Argentina
Foto: Reuters
1/5
25.03.2016.
u 15:45

Argentinski napadač u 90 minuta nije uspio uputiti niti jedan udarac prema protivničkim vratima, a to se sinoć dogodilo prvi put u zadnjih 117 utakmica koje je odigrao za reprezentaciju ili klub

Poznato je da je Lionel Messi u svojoj karijeri srušio mnogo rekorda i da je autor sjajnih pogodaka, a kada se uz to doda da je pet puta osvojio Zlatnu loptu, jasno je da se Argentinca smatra ponajboljim nogometnim igračem u povijesti. 

Ali u jučerašnjoj utakmici Argentine protiv Čilea, Messi je ipak srušio jedan neslavan rekord. Argentinski napadač u 90 minuta nije uspio uputiti niti jedan udarac prema protivničkim vratima, a to se sinoć dogodilo prvi put u zadnjih 117 utakmica koje je odigrao za reprezentaciju ili klub. 

To zvuči nevjerojatno kada se uzme u obzir da je postigao 509 golova u 658 utakmica, ali ova činjenica pokazuje kako je Messi samo čovjek pa se ne bi trebao pronaći na meti kritičara. Zapravo, Argentina je kao gost slavila kod Čilea 2:1 u petom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. 

Iako su domaćini poveli pogotkom Felipea Gutierreza, gaučosi su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist zahvaljujući golovima Angela di Marije i Gabrijela Mercada. Iako nije uputio udarac tijekom cijele utakmice, Messi je ipak uspio upisati asistenciju za drugi pogodak. 

>> Lionel Messi navijačici Villarreala slomio ruku

Komentara 2

Avatar oliver 7
oliver 7
17:27 25.03.2016.

Niko Kranjcar je BOLJI od Messija

Avatar oliver 7
oliver 7
18:55 25.03.2016.

Tupani tupasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije