Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb Indoors

Nesuđeni hrvatski zet i "miljenik" Hrvata za finale

jürgen melzer
Sanjin Strukić/Pixsell
08.02.2013.
u 17:42

Austrijanac Melzer izbacio je Čeha Rosola, a Nizozemac Haase bio je bolji od Nijemca Petzschnera

Mirna Jukić, naša plivačica s austrijskom putovnicom, prije dvije godine zdušno je na tribinama Doma sportova navijala za Austrijanca Jürgena Melzera (31), no sportski se par u međuvremenu razišao... Danas Mirne na tribinama više nema.

Međutim, Melzer u Zagreb i dalje rado dolazi te ne odustaje od cilja - osvojiti turnir. Na putu prema trofeju trenutno najstariji igrač turnira izbacio je Čeha Lukasa Rosola (27), najpoznatijem po tome što je posljednji pobijedio Rafaela Nadala. Španjolac je izliječio ozlijedu koljena te se nakon tog meča na Wimbledonu ovog tjedna vratio u na Tour u Brazilu.

Melzer je već u prvom setu imao 4:0, da bi ga okončao sa 6:4, a drugom je break napravio kod 5:4 i lako otišao na 6:4 čime je ubilježio svoju jubilarnu 300. pobjedu u profesionalnoj karijeri za zagrebački polufinale gdje će ga čekati Nizozemac Robin Haase (25).

Ako ćemo se šaliti, radi se o miljeniku Hrvata, budući su upravo za njega navijala dvojica domaćih navijača na tribinama protiv Antonija Vejića. Takav se slučaj inače, navijanja protiv domaćeg tenisača, ne pamti. Haase je pobijedio Philippa Petzschnera 6:4, 3:6 i 6:0. Bilo je neizvjesno do trećeg seta, kada je Nijemac glatko izgubio sva svoja tri servisa. Bio je to očekivani rezultat, budući je Petzschner (28) kao 122. igrač svijeta bio najslabije plasirani tenisač koji je ostao na turniru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije