Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURAN ŽIVOT

Nesuđena Šukerova supruga prošla je strašnu tragediju, a sa 62 godine se slikala za Playboy

Ana Obregon
Foto: Instagram
1/3
30.03.2023.
u 09:43

Ana Obregon u životu je bila glumica i televizijska zvijezda, a i danas je zanimljiva španjolskim medijima. Aktivna je na Instagramu gdje je prati više od milijun ljudi.

Puno interesa u javnosti izazvala je jučerašnja vijest da je Ana Obregon (68) postala majka u 69. godini života. Bivšoj djevojci Davora Šukera surogat majka u Miamiju je rodila kćer koja se također zove Ana. Fotografi su snimili kako Anu Obregon iz bolnice u Miamiju vode u invalidskim kolicima.

U Hrvatskoj je Ana Obregon najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, iz vremena kada je on igrao za slavni Real Madrid. No, iza ove Španjolke buran je život, a doživjela je i tešku tragediju.

Naime, prije tri godine njezin sin Alex je preminuo s 27 godina nakon što je izgubio bitku s rakom. Prije toga Alex se liječio i u New Yorku i kada je počeo s liječenjem u Barceloni Ana je bila puna optimizma i vjerovala je kako će Alex ovu bitku dobiti, ali nažalost to se nije dogodilo.

- Moj život je umro - poručila je tada nakon strašnog događaja.

Ana Obregon u životu je bila glumica i televizijska zvijezda, a i danas je zanimljiva španjolskim medijima. Aktivna je na Instagramu gdje je prati više od milijun ljudi. Prije nekoliko godina sudjelovala je u španjolskom izdanju MasterChefa za slavne osobe, ali se zbog bolesti sina nije dugo zadržala. Jako pazi na izgled pa se tako sa 62 godine života skinula za Playboy i pokazala zavidnu figuru.

Obregon se fotografijama iz Playboya pohvalila na Instagramu, te je napisala kako joj je čast biti uz bok takvim veličinama kao što su Marilyn Monroe, Kim Basinger, Kate Moss i Madonna.

- Hvala što ste me odabrali. Toliko je ljepših, mlađih i spektakularnijih žena, a vi ste odabrali ženu s karijerom, s fakultetskom diplomom, prije svega majku. Meni je ljeto uranilo ove godine - napisala je uz fotografiju iz Playboya.

Obregon se 2007. našla usred skandala nakon što su španjolske novine objavile da je od tjelohranitelja tražila da angažira nekoga tko bi pretukao novinara Jaimea Cantizana. Nije joj se svidjelo što je Cantizano javnosti eksponirao njenog tada maloljetnog sina.

Ana Obregon bila je u vezi s Davorom Šukerom koji je ljubio mnoge ljepotice. Tri godine su bili zajedno, čak ju je i zaprosio, no ona je to odbila.

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u Txistu (poznati restoran u Madridu), pila sam vino i na kraju se skoro ugušila - rekla je svojedobno Obregon koja je 13 godina starija od Šukera.

- Identificiram se s filmom 'Odbjegla nevjesta' jer se to dogodilo svaki puta kada su me pitali da se udam... - rekla je.

Šuker se nakon toga odselio u London gdje je igrao za Arsenal i njihova veza je pukla. No, čini se da su ostali u dobrim odnosima pa mu je tako Obregon svojevremeno čestitala rođendan preko Instagrama.

>> Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini života postala majka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije