Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTOR NOGOMETA

Nestvaran podatak: Evo što je Luka Modrić s 36 godina na leđima napravio protiv Chelseaja

Luka Modrić
Foto: Juan Carlos Rojas
1/5
07.04.2022.
u 09:22

A nakon utakmice pojavio se podatak koji zvuči pomalo nestvarno – Luka Modrić, koji će u rujnu napuniti 37 godina, sinoć je najviše pretrčao od svih igrača Reala. Luka je protiv Chelseaja pretrčao 10.95 kilometara.

Španjolski velikan Real Madrid načinio je veliki korak prema plasmanu u polufinale Lige prvaka nakon što je u prvom susretu četvrtfinala u Londonu pobijedio Chelsea s 3:1.

Junak susreta bio je trostruki strijelac Karim Benzema (21, 24, 46), a pogodak za domaćine zabio je Kai Havertz (40).

Luka Modrić odlično je odigrao cijeli susret za Real upisavši asistenciju za drugi pogodak, dok je Mateo Kovačić za Chelsea zaigrao u drugom poluvremenu. 

A nakon utakmice pojavio se podatak koji zvuči pomalo nestvarno – Luka Modrić, koji će u rujnu napuniti 37 godina, sinoć je najviše pretrčao od svih igrača Reala. Luka je protiv Chelseaja pretrčao 10.95 kilometara.

A Modrića je pohvalio bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić koji kaže da je velika stvar u Realu igrati 10 godina.

– Totalno je drukčiji nego izvan terena. Vođa je, a nakon što je dobio Zlatnu loptu, zna da je najbolji i zna da mora preuzeti tu dodatnu odgovornost. Na terenu je uvijek bio lider, a sada je i u svlačionici. Duhovit je, voli se nasmijati i možete vidjeti da uživa u svakom trenutku – rekao je Bilić o Modriću.

Ključne riječi

Komentara 14

PR
prajdali100
10:17 07.04.2022.

Luka je odigrao veoma dobru utakmicu,šešir do poda.Ali ono što radi Benzema je nestvarno.

Avatar southman
southman
10:37 07.04.2022.

Broj osvojenih duela na utakmici 0/7. Da nije bilo one asistencije statistika bi mu bila prazna sinoć. Benzema pokrio sve manjkavosti Reala.

KA
kajinx
16:32 07.04.2022.

Eto, CAR KONSTANTIN pao na peto mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije