Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli se šaliti

Nestašni Mario se zabavlja. Pogledajte što je učinio prijatelju!

Mario Balotelli
Foto: Instagram/Mario Balotelli
30.10.2018.
u 11:13

Prijatelji su navikli na njegove šale, pa i tada kada su i oni u njih uključeni

Talijanski nogometaš Mario Balotelli poznat je po brojnim nepodopštinama koje je izveo tijekom karijere. Prijatelji su naviknuli na njegove šale, pa i tada kada su i oni u njih uključeni. Ovaj put to je na svojoj koži iskusio Marijev prijatelj Desmond N'Ze.

Naime, Balotelli i N'Ze stali su na benzinskoj postaji, a Mario je ostao sam u automobilu. Igrač Nice bio je spreman za novu šalu. Kiša je počela snažno padati, a Mario je zaključao vrata.

Kada je N'Ze izišao iz benzinske postaje vidio je da će dobro pokisnuti dok dotrči do automobila. No to mu nije bio najveći problem, jer čekalo ga je novo iznenađenje – vrata su bila zaključana.

Naravno, Balotelli se dobro zabavljao dok je prijatelj tražio krov nad glavom. Nekoliko je puta  N'Ze pokušao ući u automobil sve dok mu Mario nije otvorio vrata.

Balotelli je poznat po nepodopštinama, pa je tako, dok je igrao za City, vatrometom zapalio kupaonicu svoje kuće u Manchesteru.

Mario se svakako voli dobro zabavljati...

>> Pogledajte video: Lovrenova urnebesna ljetna potraga za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:37 30.10.2018.

Mariova šala na razini Cro-dopovih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije