Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Brazilu

Nesretna sudbina zlatne olimpijke: Tragična smrt poznate odbojkašice šokirala svijet

Svjetsko prvenstvo u odbojci za klubove,  T.B.Bank of China and Dentil Praia Clube of Brazil
Li Jundong/XINHUA
22.09.2023.
u 19:57

Osim zlata z Pekinga Walewska je osvojila i broncu na OI u Sydneyu 2000. dok je bila i u ekipi u Ateni 2004. kada je Brazil završio na četvrtom mjestu. Bila je aktivna igračica sve do lani

Bivša brazilska odbojkaška reprezentativka, članica ekipe koja je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine osvojila zlatnu medalju Walewska Oliveira preminula je u četvrtak navečer u dobi od 43 godine, objavila je Brazilska odbojkaška konfederacija (CBV).

"S velikom tugom smo saznali vijest o smrti olimpijske pobjednice Walewske", objavio je CBV ne navodeći uzrok smrti. Brazilski mediji su pozivajući se na policijsko izvješće objavili kako je Walewska pala sa 17. kata zgrade u Sao Paulu.

VEZANI ČLANCI:

Osim zlata z Pekinga Walewska je osvojila i broncu na OI u Sydneyu 2000. dok je bila i u ekipi u Ateni 2004. kada je Brazil završio na četvrtom mjestu. Bila je aktivna igračica sve do lani.

VIDEO Veliki povratak na pomolu: Dalić sprema iznenađenje među reprezentativcima?


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije