Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠILI PRAVILA

Apsurdan potez čeških igrača! Izbačeni iz reprezentacije uoči ključne utakmice

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group E - Poland v Czech Republic
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/3
19.11.2023.
u 14:52

Na svojoj internetskoj stranici, list DNES tvrdi da su trojica igrača fotografirana u noćnom klubu u gradu Olomoucu, gdje će se Češka u ponedjeljak susresti s Moldavijom

Tri nogometaša Češke isključena su iz reprezezentacije nakon što su viđena u noćnom klubu, manje od 48 sati prije odlučujuće utakmice protiv Moldavije u kvalifikacijama za EURO 2024, objavili su u nedjelju češki mediji.

Branič Vladimir Coufal iz londonskog West Hama i Jakub Brabec, koji igra u Grčkoj za Aris Solun, kao i napadač praške Sparte Jan Kuchta u subotu navečer su temeljno prekršili interna pravila.S trenutnim učinkom, napustili su bazni kamp reprezentacije", objavljeno je na X računu Češkog nogometnog saveza. 

VEZANI ČLANCI:

Na svojoj internetskoj stranici, list DNES tvrdi da su trojica igrača fotografirana u noćnom klubu u gradu Olomoucu, gdje će se Češka u ponedjeljak susresti s Moldavijom. Česima je potreban barem remi kako bi osigurali EURO, koji će se sljedećeg lipnja održati u Njemačkoj.

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije