Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajax, Dinamov protivnik u Ligi prvaka, izborio remi s PSV-om

Nervoza u Amsterdamu, navijački neredi na ulicama

'Polish PSV-goalkeeper Przemyslaw Tyton (R) collides with his teammate Timothy Derijck during their Dutch first league match against Ajax in Eindhoven, on September 18, 2011. Tyton was taken from the
'TOUSSAINT KLUITERS'
18.09.2011.
u 15:28

Veliki nizozemski derbi između PSV-a i Ajaxa (2:2) bio je posebno zanimljiv jer Ajax je Dinamov suparnik u Ligi prvaka

PSV je poveo već nakon minute i 47 sekundi pogotkom mladog Slovenca Tima Matavža. Dubinska prizemna lopta kroz obranu Ajaxa bila je ključna. Ajax je izjednačio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, kada se Sigthorson probio kroz obranu PSV-a i zabio. U nastavku je spomenuti Van der Wiel napravio glupi jedanaesterac, nepotrebno se kao "sivonja" zaletio u napadača domaće momčadi pa je Wijnaldum zabio.

Uspio je izjednačiti Rus Bulikin, iskoristio je ubačaj Van der Wiela. Utakmicu je obilježila nervoza, dosta oštrih prekršaja, naguravanja, ali i teških ozljeda. Prvo je stradao desni bek Ajaxa Nicolai Boilesen u 15. minuti, no mnogo gore prošao je vratar PSV-a Przemyslaw Tyton.

U 30. minuti koljenom ga je u glavu pogodio njegov suigrač. Poljaka su 15 minuta imobilizirali, bilo je to vrlo ružno i pitanje je što će pokazati pregledi u bolnici u koju je hitno odvezen. Sumnja se na ozljedu glave, pa čak i vratne kralježnice. Tyton je u bolnici došao svijesti. A uoči utakmice policija je intervenirala zbog navijačkih nereda u gradu.

Ključne riječi

Komentara 1

CU
cupus
23:39 18.09.2011.

Obadva su kluba objektivno slabiji od Dinama. Pitanj je samo hocemo li mi igrati sa ,starim, kompleksom da je svak bolji od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije