Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Repovi derbija

Neretljak: Nemam ništa protiv Sammira, ali bio je nekorektan

Rijeka - Dinamo (1)
Nel Pavletić / Pixsell
23.09.2012.
u 21:20

- Teško će nas bilo tko zaustaviti, od ovog trenutka Rijeka se uključuje u borbu za sve

Kantrida slavi, Rijeka je u spektakularnom ritmu, tri pobjede zaredom protiv tri najbolje momčadi lige. Najprije je pao Hajduk, pa Slaven Belupo i sada Dinamo. I to na kakav način, gol razlika je u tim utakmicama 7:1. Posebno je odjeknulo ovih 3:0 protiv Dinama. Vatromet, ludnica...

- Ovo su krasni riječki dani. Neka se nastave. Dinamo smo pobijedili na jedini mogući način, čekali smo ih na kontre i polukontre. To smo odigrali savršeno. Pobjeda je velika, vjerujte da je i zaslužena. Znamo koliko smo truda i borbe uložili u tu pobjedu – kaže stožerni igrač Rijeke Mato Neretljak.

Dojučerašnji Hajdukov stoper u jednom trenutku utakmice imao je bliski susret s Brazilcem Sammirom. Bilo je obostranog guranja, čupanja za dres, pale su i grube riječi.

- Sammir i ja nakon utakmice smo se rukovali kao pravi profesionalci, zaboravili smo ono što je bilo na terenu. Osobno nemam ništa protiv Sammira, a na terenu sam mu zamjerio nedostatak korektnosti. Nije bilo u redu ono što je napravio, našem igraču se ukazivala pomoć, Dinamo je trebao nama vratiti loptu, a Sammir je krenuo u dribling, još je i šutirao. Zamislite samo da je postigao gol. Nije bilo korektno ono što je napravio, to sam mu prigovorio, ali sve je to bilo u žaru borbe – objasnio je Neretljak.

Rijeka je nakon groznog starta i sumnji koje su se pojavile u njih sada vratila povjerenje. Pobjednička serija, ozračje na Kantridi otišlo je do neba.

- Sve je počelo s Hajdukom, to je bila ključna utakmica. Kada smo bijele pobijedili znao sam da ćemo se teško zaustaviti. Ali, moram reći da je Dinamo od svih ovih momčadi s vrha s kojima smo igrali najkvalitetniji. Zagrepčani imaju odličnu momčad – smatra Neretljak.

Više nema dvojbi, veliki novac kojeg je prije sezone u Rijeku usuo milijunaš Gabriele Volpi očito se isplatio. Rijeka gazi prema vrhu.

- Teško će nas bilo tko zaustaviti, od ovog trenutka Rijeka se uključuje u borbu za sve. Znali smo svoje kvalitete, trebali nam je vremena da se posložimo, ali sada je sve na svom mjestu – zaključio je Neretljak, koji je iz Splita primio brojne čestitke na trijumfu nad Dinamom.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RA
rasimcanaj
23:13 23.09.2012.

Hajde da se malo poigram prognoze.....Na kraju #1 Dinamo ( ukljucujuci i kup) #2 Slaven Belupo #3 Rijeka #4 Hajduk #5 Split

DA
danijel00
23:50 23.09.2012.

glupost!Sudac je sudio prekid dok je Pivaric ima loptu u nogoma tj bas prije nego ju je ubacio u 16-terac gdje ju je Lisjak pokupio.Sve je bilo ok kaj se toga tice,Dinamu je lopta vracena i nigdje nije bilo nekorektnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije