Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
partizan - arsenal 1:3

Neredi u Beogradu, Ibrahimović zabio svojim kopljanicima

\'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic (L) scores against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERL
Reuters
28.09.2010.
u 23:55

Vatreno je u utorak bilo u Beogradu. Predigra utakmici Partizana i Arsenala (1:3) bila je tučnjava dviju huliganskih frakcija Delija i Grobara. Pet osoba je ozlijeđeno, a 20 uhićeno, javili su beogradski mediji.

Kada je Arsenalov ofenzivni veznjak Andrej Aršavin u 57. minuti kod rezultata 1:1 promašio jedanaesterac, činilo se da će Partizan izvući povoljniji rezultat. No, beogradska momčad nije izdržala s igračem manje jer je crveni karton dobio Jovanović (57. minuta). Posljednju šansu da se vrate u igru nije iskoristio Brazilac Cleo koji je u 83. minuti promašio jedanaesterac. Onaj u 33. elegantno je realizirao.

Zlatan Ibrahimović vratio se u Amsterdam gdje je zapravo započeo njegov zvjezdani put. Toplo su ga pozdravili navijači Ajaxa, baš kao i Clarence Seedorf, još jedan bivši kopljanik. Ibro je zabio svoj treći pogodak u Ligi prvaka (37. minuta), no Milan se na kraju morao zadovoljiti remijem (1:1). Mlada momčad Ajaxa igrala je dopadljivo i ove bi sezone mogla biti osvježenje u Ligi prvaka. Didier Drogba zbog suspenzije nije igrao za Chelsea protiv svojeg bivšeg kluba. No, momčad Marseillea nije mogla ništa napraviti na Stamford Bridgeu. Izgubila je sa 0:2.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
07:11 29.09.2010.

Neredi u Beogradu ? Super je da neka ekipa iz bivše Juge igra Ligu Prvaka i trebali bi navijači to cijeniti i dostojno navijati..Ali očito to nisu navijači nego huligani i neki nasilnici..

OB
-obrisani-
09:07 29.09.2010.

Kako je Partizan lijepo pomoga braci slov.... navijali slov i serbi....

MA
masterblaster
09:41 29.09.2010.

gumene metke i udri po kostima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije