Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob Mađara i redara

Mađarski huligani izazvali nerede na tribinama u Marseilleu

Navijački neredi
Foto: REUTERS/Eddie Keogh
1/17
18.06.2016.
u 17:47

Reprezentacija Mađarske igra protiv Islanda, ali 45 minuta prije utakmice došlo je do sukoba između mađarskih huligana i redara

Mađarski huligani su se potukli s redarima prije utakmice njihove reprezentacije protiv Islanda na tribinama Velodromea u Marseilleu. Jedan je svjedok za američku novinsku agenciju Associated Press rekao:

- Oko stotinu Mađara koji su nosili crne majice su htjeli preskočiti ogradu kako bi se pridružili još jednoj skupini Mađara koji su se nalazili na tribini iza gola. Došlo je do naguravanja između navijača i redara prije nego što su se redari povukli. Mnogo je navijača uspjelo preskočiti ogradu, ali je zatim došla policija koja je blokirala daljnji prolaz preko ograde. Nije bilo daljnjih sukoba između policije i navijača.

Ključne riječi

Komentara 14

CI
cincokapulicaf
21:59 18.06.2016.

Zašto si zaboravio Francuze, Nijemce, Engleze... Evo u Poljskoj je čista desnica na vlasti pa su za sad odlični. I mi smo bili super sve dok se nije pojavila antifa, tj. ljevičarski huligani koje ja nazivam pravim imenom - teroristima.

ZG
zg223
12:43 19.06.2016.

da,redari u plavim dresovima islanda i jos sa rukavicama za soru na rukama...hahaha

UM
Umjereni
21:54 18.06.2016.

Huligani iz Mađarske koja je lustrirala komuniste???? Krkanđije, molim objašnjenje. Tko to sramoti Mađarsku u Francuskoj? Zar i oni imaju orjunu, skojevce i udbaše? Zar orjunaši, skojevci i udbaši sramote i Englesku???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije