Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAŽE MU VATERPOLO
Povratak na članak

Nenad Periš ispričao kako je živjeti bez Mateja: 'Misli mi često odlutaju na moga sina'

– Drugo finale koje sudim na europskim prvenstvima. Sretan sam zbog toga i zbog Mateja, obitelji, sebe i svih prijatelja što sam se uspio vratiti i koncentrirati na posao. Iako mi često tijekom dana misli idu na ono što mi je najvažnije, a to je moj sin.

Komentari 4

AL
alzamalo
11:40 14.09.2022.

Nisi ga ucio pravim vrijednostima , novogodisnji provod u Beogradu pada na pamet samo onima koji je jako dosadno u zivotu

VL
BA
Barba56
12:54 14.09.2022.

Trebao si se boriti za svog sina , nedopustiti da ga proglase narkomanom .I kod nas u Hrvatskoj postoji sudska medicina . Ovako ispade nesretan slucaj .

VL
G1
grom 111
11:22 14.09.2022.

Da si ga prije učio da se ne drigira nebi žalio sada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.