Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STUDIJU VL
Povratak na članak

Nenad Črnko: 'Bojim se za našu nogometnu budućnost, hitno moramo reagirati'

Predsjednik NK Gorice, Nenad Črnko gostovao je u emisiji Večernjeg TV-a. Govorio je o brojnim zanimljivim temama.

Komentari 2

OS
osijek68
20:19 05.02.2024.

Ah sto volim ove nase nogometne djelatnike, skoro k'o politicare. Drzava i lokalna zajednica da vam osigaraju infrastrukturu, a vi pametnjakovici cete trpati novce od prodaje igraca u svoj dzep? U protivnom necete moci dovlaciti igrace iz Afrike i hrvatski nogomet ce propasti? Vau, strasan biznis model, stvarno gospodin ima smisla. Ponasate se svi u nogometu kao pijani milijarderi, a hocete novce poreskih obveznika. Novci poreskih obveznika se trebaju trositi na amaterski i rekreativni sport, djecu i skolski sport, a ne na profesionalni. Ako hocete da vam drzava/lok. zajednica grade stadione onda placajte najam i/ili postotak od prodaje igraca nazad u javnu blagajnu. U protivnom skupite novce pa si gradite stadione i kupujte koga hocete. Dosta nas kostaju stotine interventnih policajaca i osiguranja na svakoj utakmici. Jos vam treba sve graditi, a vi se samo pojavite, naplatite kartu i navijacke rekvizite sto vise mozete i nemojte se slucajno zaprljati, ili ne daj Boze ozlijediti pa da propadne transfer tamo gdje vam je odavno bio san zaigrati.

VL
Avatar Jopa
Jopa
17:00 05.02.2024.

Da je Tuđman poživio još 2 godine, imali bi gotove stadione prije 20ak godina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.